Новини

Група за занимания по интереси "Аз обичам природата"

Учениците от групата за занимания по интереси "Аз обичам природата" с ръководител Мариана Тонева от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"-гр. Елхово,обл. Ямбол посетиха микробиологичната лаборатория в МБАЛ "Иван Рилски". Групата с интерес наблюдава как се правят посевки на бактерии върху петрита и как се открива кой антибиотик убива дадена бактерия.
На снимката: група за занимания по интереси "Аз обичам природата"
Прочети повече

Група за занимания по интереси "Дигитален свят"

Учениците от групата за занимания по интереси "Дигитален свят" с ръководител Диана Камбурова от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"-гр. Елхово, обл. Ямбол имаха за задача да изработят самостоятелен проект-картичка за 8 март с програмата MS Paint. Готовите картички подариха на всички жени, работещи в училището в деня на празника и отправиха своите поздрави.
На снимката: група за занимания по интереси "Дигитален свят"
Прочети повече

Представителна изява на студио "Джаст денс" - ОУ "Христо Ботев" гр. Варна

На 09.03.2023 г. в Актовата зала на училището се проведе представителна изява на група по занимания по интереси- студио "Джаст денс" с ръководител Олеся Станчева. Учeниците от 3Б клас показаха един ефективен начин за отмора след учебния процес, както и умения да работят в екип. Със своите емоционални танци увлякоха и публиката да се включи в представянето.
На снимката: студио "Джаст денс"
Прочети повече

Група за Занимания по интереси "Компютърът и аз"

Учениците от група за занимания по интереси „Компютърът и аз“ III „а“ клас при Трето основно училище "П.Р.Славейков" гр. Търговище, с голямо желание и старание изработиха дигитални мартенски картички. С тях те поздравиха всички за Баба Марта и 8-ми март. Картичките са изработени с програма Paint като средство за създаване на графични изображения и визуалната среда за програмиране Scrach. При изработване на поздравите, третокласниците показаха отлични знания за символиката на празниците и приложи ...
На снимката: Мартенски поздрав
Прочети повече

Клуб "Хорце"

Обичаме да танцуваме

Прочети повече

Публична изява на групата за заимания по интереси „Здраве и хранителни навици“

На този специален празничен ден - 8 март в ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“- гр. Кърджали, участниците в клуб „Здраве и хранителни навици“ ни направиха съпричастни на своята втора публична изява. В презентация на тема : „Хранителни навици“, те ни представиха полезни съвети за изграждане на хранителните навици от ранна детска възраст. Хранителните навици са режим, основан на здрава мисъл и традиции. Всички присъстващи имаха възможност да се насладят на невероятни букети от плодови и зеле ...
На снимката: Публична изява на групата за заимания по интереси „Здраве и хранителни навици“
Прочети повече

Група за занимания по интереси "Сръчни ръчички"

Групата за занимания по интереси "Сръчни ръчички" с ръководител Валентина Балтова от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"-гр. Елхово изработи поздравителни картички за мама и баба по случай 8 март. Учениците работиха с голям интерес и сътвориха прекрасни картички.
На снимката: група за занимания по интереси "Сръчни ръчички"
Прочети повече
12