Новини

На крилете на детството

За пореден път възпитаниците на СУ „Васил Левски“ - Карлово зарадваха жителите на града със своите песни и танци. Концертът им в залата на НЧ "Васил Левски" по повод международния ден на детето, развълнува отново техните родители, близки и преподаватели. Освен с хубави изпълнения, те дариха присъстващите с много настроение и усмивки. В спектакъла участие взеха децата от клубовете за занимания по интереси: народни танци, мажоретните състави, вокалните групи.
На снимката: На крилете на детството
Прочети повече

24 май - Ден на славянската писменост и на българската просвета и култура

В Карлово бе отбелязан 24 май – Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура. В голямата празнична програма с песни и танци се включиха децата от групите за занимания по интереси "Вокална група 1-4 клас" и Мажоретните състави към Средно училище „Васил Левски”.
На снимката: Малките певици и танцьори
Прочети повече

Празник на благата вест

С много песни, танци и народни хора учениците на СУ "Васил Левски" отбелязаха празника Благовещение. По традиция всяка година на този ден училището организира концерт, в който участие взеха и учениците от групите за занимания по интереси "Вокална група 1-4 клас", "Народни танци 3-4 клас", Мажоретни състави, Танцов състав и Добротворство.
На снимката: Малките певици и танцьори
Прочети повече

"Да се запознаем с руски език, култура, бит и традиции на Русия"

През месец юни учениците от 3 а клас в 199 ОУ, гр. София проведоха занятия по интереси на тема "Да се запознаем с руски език, култура, бит и традиции на Русия". Целите на тези занимания се определяха от общия контекст на чуждоезиковото обучение. Те се реализираха на равнище комуникативна компетентност: - да се придобият социално-културни знания и умения - да се запознаят с активна лексика, с която да съставят кратки типови фрази по определена тема - да се запознаят с бита, интересни факти ...
На снимката: Трети а
Прочети повече