Новини

Клуб "Дигитална креативност 11 клас"

В началото на октомври стартира обучение по занимания по интереси "Дигитална креативност 11 клас". Участниците посещават занятията с голям интерес и разучават различни приложения.
На снимката: Клуб "Дигитална креативност 11 клас"
Прочети повече

Турнир по адаптиран кърлинг в СУУНЗ "Проф. д-р Иван Шишманов"

На 20.11.2019 г. в СУУНЗ "Прф. д-р Иван Шишманов" се проведе есенен турнир по адаптиран кърлинг. Децата тренират два пъти седмично в групата за занимания по интереси. Двата отбора се представиха отлично.
На снимката: Право в целта!
Прочети повече

"Любимо животно!"

Учениците от група Работилница"Природата и аз!"-ОбУ"Св.Иван Рилски",с.Червенци разказаха интересни истории за своите любими животни. Показаха и свои рисунки ,макети. Апогея на тяхната изява бе кръшно българско хоро!!!
На снимката: Ние сме приятели!
Прочети повече

Група за занимания по интереси "Музикална дъга"

Групата за занимания по интереси "Музикална дъга" с ръководител Стоян Иванов от ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"-гр. Елхово, обл. Ямбол, с интерес изучават песни от различните стилове в музиката и усилено се готвят за предстоящите празници.
На снимката: група за занимания по интереси "Музикална дъга""
Прочети повече

Клуб "Дребосъчетата около света"

Гората на приятелството- изработване на гора като дърветата са очертани от ръцете на децата. Всяко дете има свое дърво.

Прочети повече

УСПЕШЕН СТАРТ НА ЗАНИМАНИЯТА ПО ИНТЕРЕСИ В ПГЧЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" – БУРГАС

На 14.10.2019 г. в ПГЧЕ "Васил Левски" – Бургас, се проведоха първите занятия на групите за занимания по интереси в рамките на Училищната програма за изпълнение на дейностите, свързани със заниманията по интереси за учебната 2019/2020 година, разработена на основание чл.21д, ал.2 от Наредбата за приобщаващото образование. В гимназията са сформирани 10 групи, съобразени със желанията и интересите на учениците от анкетното проучване. Преобладаваща част са в направленията "Дигитална креативност", "Природни науки", "Математика" и "Технологии".
На снимката: ПГЧЕ "Васил Левски" - Бургас
Прочети повече

ОУ "Антон Страшимиров" с.Дебелт,общ.Средец

В ОУ „Антон Страшимиров“, с. Дебелт, общ. Средец през месец септември 2019г. се проведе разяснителна кампания и анкетно проучване на нагласите на учениците и техните родители да участват в групи по занимания по интереси. Чрез заниманията по интереси се подкрепя развитието на ключовите компетентности на учениците в областта на математиката, информатиката, природните науки и технологиите и се подпомага професионалното ориентиране на учениците. Заниманията по интереси се организират приоритетно в ...

Прочети повече

„Зелени патрули”- акция за почистване на градския парк – публична изява на група за занимания по интереси "Биология за любознателни"

На 6 ноември 2019 г. групата за занимания по интереси „Биология за любознателни”, с ръководител старши учител Николина Атанасова проведе първата си представителна изява - „Зелени патрули” за учебната 2019/2020. Градският парк бе най-подходящото място за публично заявяване на екологичната позиция на участниците в групата, която бе уважена и оценена от преподаватели, граждани и гостуващи ученици. На предхождащото изявата занятие на тема „Как да направим възрастните по-екологични” участниците изго ...
На снимката: „Зелени патрули”- акция за почистване на градския парк – публична изява.
Прочети повече

Правила за използване на дигиталните устройства

Участниците изпълняват различни задачи след ясни команди и програма.
На снимката: ,,Моята мисия":
Прочети повече
1234